top of page

De Quinta

Landelijke originele stijl met alle comfort van deze tijd

De Quinta

Quinta da Galina is een uniek en groot vakantiedomein dat eind 19e eeuw gebouwd is en net buiten het authentieke Loulé ligt. Het domein ligt tegen een heuvel en het hoogste punt is de tennisbaan. Hiervandaan heb je een adembenemend uitzicht op de heuvels van het pittoreske Loulé.

Het opmerkelijke van de Quinta is dat je overal totale privacy hebt én dat je je compleet veilig voelt doordat het domein volledig omheind is.

Op de Quinta zelf vind je een rijkdom aan palmbomen, pijnbomen, verschillende fruitbomen, en eeuwenoude olijfbomen. Geurige planten en bloemen groeien en bloeien het hele jaar door. Het is een oase aan rust met rustgevende vogelgeluiden op de achtergrond.

Er zijn op de Quinta verschillende heerlijke zit- en ligplekjes waar je kunt ontspannen en genieten van spectaculaire vergezichten bij zonsopgang en ondergang.

Het draait op de Quinta allemaal om rust en ultieme ontspanning: barbecueën met de zelfgebouwde barbecue, zwemmen, jeu de boulen, tennissen, tafeltennissen, boekje lezen in de hangmat onder de bekende Portugese Johannesbroodboom, de alfarrobeira. Geen dag is hetzelfde op de Quinta!

bottom of page