top of page

Binnen de Quinta

IMG_5589-2.jpg
IMG_8496.jpg

De negentiende-eeuwse dikke muren van de Quinta houden in de zomermaanden de warmte buiten. In de wintermaanden houden de muren juiste de warmte binnen, waardoor het binnen aangenaam is.

 

Ook binnen in de Quinta kun je genieten van de rust en is er ruimte voor ontspanning. De Quinta straalt een ontspannen sfeer uit. Dit komt door de keuze voor natuurlijke stoffen en kleuren.

Begane grond

De hal

Je komt de Quinta binnen via een mooie grote entree. Vanuit de hal kom je via de trap op de eerste verdieping waar de vier ruime slaapkamers en drie badkamers zich bevinden. Vanuit de hal loop je naar de verschillende ruimtes van de benedenverdieping: 2 livings, toilet, keuken, bijkeuken, berging.

Woonkeuken

De keuken is ingericht als een woonkeuken met een grote zelfgebouwde eethoek waar je met z’n allen kunt eten. In de keuken staat een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine: heerlijk voor de warme Portugese zomermaanden.

Verder is de keuken voorzien van alle andere apparaten en benodigdheden.

Living

Beneden is een ruime gezellige living met een open haard die je in de wintermaanden kunt gebruiken. In de living kun je op de bank ontspannen tv kijken of heerlijk niks doen. Door de openslaande deuren van de living heb je binnen heel makkelijk het gevoel dat je buiten bent: je hoort het ruizen van de palmbomen en je hoort de vogeltjes fluiten.

2e Living

De keuken is ingericht als een woonkeuken met een grote zelfgebouwde eethoek waar je met z’n allen kunt eten. In de keuken staat een Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine: heerlijk voor de warme Portugese zomermaanden.

Verder is de keuken voorzien van alle andere apparaten en benodigdheden.

1e Verdieping

Op de eerste verdieping vind je 4 slaapkamers. De vier slaapkamers zijn vernoemd naar een bloem of plant die op het domein groeit. Alle kamers hebben airconditioning.

De grootte van de slaapkamers valt direct op: het zijn ruime kamers. Dit komt door de negentiende-eeuwse bouwstijl: huizen werden in die periode ruim gebouwd met ruime slaapkamers.

Slaapkamer #1: Bougainville

Dit is de master bedroom. Je slaapt hier in een tweepersoons boxspringbed met goede matrassen. Deze lichte kamer heeft een eigen badkamer met toilet, inloopdouche met vloerverwarming. Je kunt je kleren en spullen kwijt in de inloopkast.  Vanuit je slaapkamerraam zie je de palmbomen en heb je een prachtig uitzicht op het zwembad. Vooral ’s avonds als het zwembad verlicht is, geniet je van dit sublieme uitzicht!

Slaapkamer #3: Hibiscus

Deze speelse kamer heeft twee eenpersoons boxspringbedden met goede matrassen. Je kunt je kleren en spullen kwijt in de ingebouwde kledingkasten. Je deelt de badkamer van deze kamer met slaapkamer Lavendel. Deze badkamer heeft zowel een inloopdouche als een bad waar je heerlijk kunt ontspannen. Vanuit je slaapkamerraam zie je de groene heuvels en de vele olijfbomen van het domein.

Slaapkamer #2: Lavendel

Je slaapt in deze kamer in een tweepersoons boxspringbed met goede matrassen. Je kunt je kleren en spullen kwijt in de stevige inbouwkledingkasten. Je deelt de badkamer met slaapkamer Hibiscus. Deze badkamer heeft zowel een inloopdouche als een bad waar je heerlijk kunt ontspannen. Uiteraard is er ook een toilet. Vanuit je slaapkamerraam zie je de palmbomen en als je je raam open hebt staan, dan hoor je de palmbomen ruizen.

Slaapkamer #4: Oleander

Deze ruime slaapkamer is maar liefst 25 m2 groot en heeft twee eenpersoons boxspringbedden met goede matrassen én een extra slaapbankje voor één of twee personen. Je kunt je kleren en spullen kwijt in de mooie kledingkast. Je hebt een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Vanuit je slaapkamer heb je van twee kanten fantastische uitzichten: je kijkt uit op het zwembad en je ziet de groene heuvels en de vele olijfbomen van het domein.

bottom of page